(0)

Тюнінг авто своїми руками

Тюнінг авто своїми руками
09.08.201700:00

Найчастіше тюнінг авто – хобі для автовласника. Тюнінгом займаються автовласники будь-якого віку, і молоді вже зі стажем. Усі прагнуть досягти ідеалу. Ідеал – це дороговказна зірка. Без неї немає твердого спрямування, а немає спрямування - немає життя (Л. Толстой). І не важливо, який у Вас автомобіль, займайтеся тюнінгом на свій смак та на свої можливості.

Не може бути, щоб не було куди вдосконалювати Ваш авто. Звичайно, можна упиратися в немислимі бюджети, послуги, але романтика полягає саме в самостійному ремонті авто. У цій статті ми розповімо Вам, як можна тюнінгувати авто своїми руками.

ТОП 5 ідей тюнінгу авто своїми руками

  • Самостійне фарбування авто;
  • Поліпшення оптики;
  • Усовершенствование салона;
  • Поліпшення якості та кількості автозвуку;
  • Дополнительная шумо- и виброизоляция.

Самостоятельная покраска авто

За час служби Вашого авто, зовнішність автомобіля псуватиметься часом і кілометрами. Десь подряпина, десь сколка, а може й вм'ятина. Іноді буває, що колір авто просто приїдається до власника. Вам не обов'язково бігти на сервіс і віддавати купу грошей, Ви зможете все зробити самому. Є багато навчальних відео та інструкцій, як пофарбувати авто самостійно. У нашому інтернет-магазині Ви зможете придбати потрібні матеріали для цього.

Улучшение оптики

Старенькие авто страдают плохой видимостью ночью. Изменение оптики в автомобиле не требует особых усилий и навыков. Покупаете лампочки помощнее или есть в продажах фары современней. Например, на ВАЗ есть море видов фар как задних, так и передних на любой вкус и любую цену. Это улучшит и вид авто и видимость в темное время суток. С установкой, проблем нет, все подходит под штатные крепления, осталось только вставить и закрутить пару болтов.

Удосконалення салону

Тут фантазія може розігратися. Хочете, пускайте світлодіодне підсвічування по салону, хочете зробіть нову обшивку салону, навіть чохли на крісла, покращать вигляд авто. Це лише невелика частина вдосконалення салону. У нас в інтернет-магазині «Запчастини» Ви знайдете сотні варіантів покращення салону. Найголовніше, вони не вимагають притягування фахівців із встановлення, а комфорт додадуть добрий.

Поліпшення якості та кількості автозвуку

Якщо ви молодий, амбітний водій, то завжди хотіли більше колонок у двері або встановити сабвуфер у багажник. Адже це модно і дає нереальний кайф після встановлення. Плюс, не вимагає великого вкладення грошей та легкість в установці. Все можна зробити самому, що дає крутіший результат.

Дополнительная шумо- и виброизоляция

Если хотите ездить с комфортом, шумо- и виброизоляция Вам необходима. Головные боли, которые причиняют посторонние шумы, иногда надоедают до такой степени, что садиться за руль не охота. Провести эту процедуру удается не всем. Это нужно разобрать салон (что не сложно), а потом собрать его (тут и появляются проблемы). Но разницу в движении с автомобилем с шумоизоляцией и виброизоляцией, Вы почувствуете сразу. Если делать ее самому, много денег не уйдет. А если хотите еще и сэкономить, покупайте материалы у нас в интернет-магазине «Запчастинки».

Вот мы описали 5 самых доступных тюнингов авто своими руками. Если возникнут вопросы, всегда можно обратиться к специалистам и они Вас спасут. Но не попробовав – не узнаете.

Розповісти друзям:
Коментарі
На даний момент коментарі відсутні, станьте першим.
Написати коментар

x

Замовлення зворотнього дзвінку

Знайшли дешевше?

Знайшли дешевше? Розкажіть нам про це і ми компенсуємо різницю!

Ім\'я
Бажана цiна
Номер телефону*
Де знайшли дешевше?