(0)

Тонування автомобіля. Навіщо потрібне тонування скла?

Тонування автомобіля. Навіщо потрібне тонування скла?
09.08.201700:00

Кожен власник нового автомобіля думає про тонування скла. Є, звичайно, думки «за» тонування, а є і «проти». Ця проблема стоїть вже довго. Ще на початку 90-х дуже впливові люди їздили на автомобілях у чорним склом, тим самим підвищуючи свою безпеку та показуючи статус. Тож коріння тонування на авто в Україні зростає саме з тих часів. Пізніше з'явилися дешеві варіанти тонування і власники кинулися тонувати свої авто на основі стереотипів, що це круто. Насправді стиль – це лише один плюс, який дає тонування. Зараз ми розповімо Вам про переваги тонування скла на авто.

Навіщо потрібне тонування авто: 5 переваг тонування скла

  • Підвищення безпеки;
  • Знижує потрапляння ультрафіолетового випромінювання;
  • Улучшает внешний вид автомобиля;
  • Анонімність на дорозі;
  • Врятує обшивку салону від вигорання;
  • Підвищення безпеки.

Як може підвищити безпеку плівки на склі?

Так легко! Ви знали, що в ТОП найпоширеніших травм від аварій є поранення від скла. Коли трапляється аварія, скло розлітається на дрібні шматочки і ріже обличчя та інші частини тіла. Плівка стримає усі уламки, тим самим підвищуючи безпеку здоров'я Вашого та пасажирів. Звичайно, при аварії скло воно не збереже, але й небезпеки воно не нестиме.

Так само підвищується безпеку скла. Плівка візьме на себе всі подряпини та сколи. Встановивши тонування на автомобіль, ви продовжуєте йому життя.

Знижує потрапляння ультрафіолетового випромінювання.

Здавалося б, чим шкідливі промені сонця? Ви знали, що довгий час на сонці може у кілька разів прискорити старіння шкіри або підняти відсоток зараження раком? Так, саме ті самі «м'які промінчики сонця» можуть нашкодити Вам. А коли Ви їдете трасою в сонцепек, у Вас немає вибору, бігти від нього. Саме в такі моменти автовласники й гадають над питанням: Навіщо тонувати авто.

Покращує зовнішній вигляд автомобіля.

Як ми вже описали, тонування авто стало популярним від тих авторитетів з 90-х. Зараз автомобілі середнього класу не відрізняються особливою красою, а грамотне тонування зі смаком виправить це. Можете не сумніватися, авто перетворитися на порядок солідніше.

Анонімність на дорозі

Ну, кому потрібні сторонні погляди в салоні? Навіщо знати, чий цей автомобіль і хто за кермом. Існує статистика, що дівчат водіїв без тонування грабують частіше, ніж із тонуванням. Може, безглуздо виглядає, але це реалії. Плюс, ви можете створити свою атмосферу, коли знаєте, що ніхто не бачить Ваш салон. Тонування на авто додасть Вам затишку.

Врятує обшивку салону від вигоряння.

Чи бачили жовтий пластик на торпеді автомобілів? Це результат того самого сонечка влітку. Декілька сезонів, і якщо автомобіль економ або середнього класу, жовта торпеда точно буде. Так, тут грає велику роль якість пластику чи обшивки. Навіть шкіряні салони довго не встоять перед ультрафіолетовими променями. Тонування на авто збереже Ваш салон на кілька років.

 

Де придбати тонування стекол автомобіля?

Це основні переваги тонування машини. Якщо ще незначні, наприклад, зниження засліплення, чи економія на кондиціонері влітку. Як бачите, тонування автомобіля дуже корисне і приємне. Ми рекомендуємо тонувати автомобілі і радіти кожному кілометру.

Для того, щоб Ви не боялися за якість та надійність тонування, у нас в інтернет-магазині Запчастини, Ви знайдете будь-який вид тонування авто. Від найлегшої до повністю чорного кольору. Є такі, які не пропускають світло в салон, причому її з салону не видно. Тож швидше заходьте в наш магазин автозапчастин та вибирайте тонування на авто.

Розповісти друзям:
Коментарі
На даний момент коментарі відсутні, станьте першим.
Написати коментар

x

Замовлення зворотнього дзвінку

Знайшли дешевше?

Знайшли дешевше? Розкажіть нам про це і ми компенсуємо різницю!

Ім\'я
Бажана цiна
Номер телефону*
Де знайшли дешевше?