(0)

Як встановити ГБО на автомобіль

Як встановити ГБО на автомобіль
20.07.201700:00

У зв'язку з нелегкою долею економіки в нашій країні, і внаслідок чого підвищенням ціни на бензин, водії авто, особливо вітчизняних виробників, стали ставити питання: «Як встановити ГБО на свою машину і чи можливо зробити це без шкоди автотранспорту?».

Що таке ГБО

Що таке ГБО? – запитає вже не зовсім щасливий читач, якщо йому довелося зіткнутися з цим питанням. ГБО - це газобалонне обладнання, встановлення якого дозволяє зменшити витрати на бензин майже в 2.5 рази.

До ряду плюсів монтажу даної системи також можна зарахувати:

  • пом'якшення роботи двигуна;
  • циліндро-поршнева група менше зношується;
  • а при сгорании газа меньше загрязняется масло, поэтому его замена производится реже, чем при использовании бензина, и в камере сгорания и в картере двигателя образуется меньше нагара и смолы.

Но хочется заметить, что при подключении данного довольно-таки непростого механизма, который включает сложные электронные и механические блоки, к электронному блоку управления авто происходит серьезное вторжение в устройство автотранспорта. Но, отвечая на вопрос выгоды о том, что лучше бензин или ГБО, стоит отметить, что владельцы авто выбирают второй вариант.

Еще одно преимущество установки газа на авто - это отсутствие негативного влияния на окружающую среду.

Где купить запчасти ГБО?

Установка газобалонного обладнання - це серйозне завдання, до якого треба підходити з усією відповідальністю. Так, наприклад, величезну шкоду Ви завдаєте своїй улюбленій машині, обладнуючи її дешевою газобалонною системою. Не намагайтеся заощадити на такому важливому моменті, як купівля газового балона ГБО.

Задумайтесь, чи буде бальнего газобалонне обладнання працювати якісно і безперебійно. Або, може, все ж таки купити перевірений і сертифікований товар, ніж після подвійно витрачатися на ремонтні роботи, викликані такою шкодою. Наприклад, в Європі суворо дотримуються критеріїв використання ГБО і після закінчення рядка експлуатації розміром не більше 10 років від обладнання відразу позбавляються. І дивом цей викинутий агрегат потрапляє до рук наших співвітчизників, які і продають його Вам за півціни! Купуючи такий, Ви повинні знати, що він вже зношений і всередині його частина може бути пошкоджена, внаслідок чого він може просто вибухнути при наступній заправці.

Існує 6 поколінь газових систем, причому з 1-3 систем уже застаріли. Слушне майже під всі моделі автомобілів і найпоширеніше є четверте. 5 та 6 – це абсолютно нові системи, які рідко встановлюються на автомобілі на території України. Останні системи відрізняються від попередніх наявністю рідкого впорскування газу. Вони на порядок дорожчі, але їх можна монтувати на найсучасніші авто. Так що варто зупинитися на 4-му, 5-му і 6-му якщо ви бажаєте скоротити витрати на паливо і зберегти свою «улюблену».

Розповісти друзям:
Коментарі
На даний момент коментарі відсутні, станьте першим.
Написати коментар

x

Замовлення зворотнього дзвінку

Знайшли дешевше?

Знайшли дешевше? Розкажіть нам про це і ми компенсуємо різницю!

Ім\'я
Бажана цiна
Номер телефону*
Де знайшли дешевше?